Lediga lägenheter i Nacka

Jag har sökt efter lediga lägenheter i Nacka nu ett tag eftersom det är i princip det enda stället jag kan tänka mig att flytta till. Just nu bor jag fortfarande hemma hos min mamma i Nacka och det är här jag har alla mina vänner och även mitt första jobb. Så att flytta utanför Nacka känns just nu inte helt ok. Men när jag letar efter lediga lägenheter i Nacka så verkar det först finnas en del, men när jag kollar närmare så är det antingen byte av lägenhet och det funkar ju inte för mig, eller så är det andra krav som jag inte kan nå upp till.

Hur hittar jag en lägenhet i Nacka?

När jag går in på Nackas kommuns hemsida så uppmanar dom sökande att ställa sig i bostadskö, vilket jag har gjort nu i över ett år utan framgång. Sedan skriver dom att man helst då ska stå i kö till lediga lägenheter på andra orter men det där är otänkbart för mig. Jag tänker inte flytta någon annanstans, jag är uppväxt i Nacka och jag jobbar här och här tänker jag stanna. Det står också att det kan ta mellan 4-5 år att få ett förstahandskontrakt, och det kan jag absolut tänka mig att det gör. Men jag tänkte i alla fall att försöka via en sådan där sajt där man prenumererar på lediga lägenheter i Nacka och vara jättesnabb att svara.

Lägenhet via Facebook

Jag har några vänner som har fått sina lägenheter i Nacka via Facebook, både via olika grupper där man söker efter ledig lägenhet men framförallt genom vänners vänner. Jag har också lagt ut att jag söker lediga lägenhet i Nacka men än så länge har jag inte lyckats den vägen, men jag får väl fortsätta att leta dagligen och lägga ut att jag söker, men just nu känns det rätt hopplöst.