Sushi i Borås

Vad jag längtar efter sushi i Borås, i min favorit-sushi-butik, där dom har dom allra bästa sushi bitarna. Jag brukar gå dit ungefär en gång i veckan, gärna fredagar för att fira veckans slut med mina arbetskamrater oftast. Dom är lika tokig i sushi som jag själv så det passar bra. Vi brukar testa nya restauranger så ofta vi kan och i Borås med omnejd finns det faktiskt ett antal! Men vi har också våra favoriter av sushi-rätter som vi brukar jämföra med på olika ställen. Jag äter nästan inget annat än lax i olika former på sushi eller räkor, vilket kanske inte är särskilt charmigt och framförallt kanske man inte får kolla sig själv för sushi-älskare.

Borås har bäst sushi

Eftersom jag älskat sushi i så många år så har jag också testat ett antal bitar med olika sushi och många gånger blir jag allt annat än imponerad. Tänk att sushi kan smaka så otroligt olika beroende på vilken restaurang du går till. Men som sagt, i Borås brukar ha god sushi på de flesta ställen, framförallt om de bara serverar olika sorters sushi och ingen annan mat. Då har dom ett mycket bättre utbud av olika sushi och sushin smakar också helt gudomligt. Jag ska inte avslöja mitt favoritställe med sushi men ni får gärna höra av er efter detta inlägg och fråga, om ni är seriösa och bor i eller i närheten av Borås.

Älskar att äta sushi i Borås

Att beställa sushi i Borås tar faktiskt priset! Jag förstår som sagt inte vad det är dom gör skillnad på när det gäller den sushi vi beställer från andra bra ställen men där får vi aldrig någon typ av meny att kika på hemma. En annan stad jag gärna åker till när jag ska äta sushi är Alingsås, där finns det i alla fall ett riktigt bra ställe att äta sushi på. Good luck!