Massage i Borås

Äntligen efter att ha väntat i ett par veckor ska jag få massage i Borås på det bästa stället, men också det mest omtyckta så det är inte alltid det är så lätt att få en snabb tid. Sedan har jag det lite krångligt också med mina konstiga arbetstider så det är svårt att få till det. Jag har haft ont i ländryggen till och från under flera år, vilket till 95% beror på mitt jobb inom äldrevården med många och tunga lyft. Det spelar inte alltid roll om du har en lyft då det är mycket slit och drag och vändningar även då eftersom du nästan alltid tvingas hantera lyften på egen hand på grund av personalbrist.

Efterlängtad massage

Jag beställde tid för ett par veckor sedan då jag börjat få känningar i ländryggen igen och nu är det verkligen på tiden för snart kan jag inte jobba längre då jag har så ont. Brukar försöka att gå lite mer regelbundet men vi har haft så otroligt mycket att göra på jobbet så att jag har tvingats jobba över och då inte hunnit med att ta ledigt för att få massage, jag vet att det är helt idiotiskt men jag kan inte svika dom gamla, vem ska hjälpa dom upp om det inte finns personal?

Äldreomsorgen i Borås

Att vi går på knäna här i Borås är väl säkert ingen nyhet men samtidigt som alla vet om det så görs det inte tillräckligt för att lösa problemet utan det kvarstår år efter år och vi är fler än någonsin som verkligen har passerat gränsen nu för vad vi tycker är ok. Skulle jag bli erbjuden en annan tjänst idag så skulle jag troligtvis tacka ja direkt, även om jag fick gå ner i lön, som det är nu är helt ohållbart. Så därför är jag tvungen att betala för massage nu eftersom jag inte håller ihop länge till annars. Men inte ens det kan vi få betalt från vården för.