Försäljning av armband, bokstavspärlor och berlocker gav klirr i kassan

På onsdagen så skulle vi sälja en massa saker i Aplared, vi hade hyrt ett stånd och allt vad klart jag skulle nämligen sälja en massa kläder som blivit försmå emellan åren. Allt tillsammans blev 5 fulla sopsäckar. Jag eller mamma rättare sagt fick ihop 2 000 kronor, vilket är heeelt sjukt men jag fick inte en enda krona, tänk inte en enda!! Då slog mig tanken att jag själv skulle sälja någonting, men vad skulle jag sälja och vart?

På söndagen tänkte jag att jag kunde ta med ett bord ut och ställa i parken och sälja pärlarmband. Jag hade fått ihop många sen den dagen mamma och jag pärlade tillsammans 15 stycken faktiskt. Jag behövde lite hjälp med att ställa ut bordet men annars så klarade jag mej skälv

När jag stått där i några minuter kom en gammal gubbe och köpte 2 armband. Han valde ett flätat läderarmband som kostade 10 kronor, sen så kom det en liten tjej och köpte ett armband med bokstavspärlor där det stod Ida på. Jag hade egentligen tänkt att ge den till min lillasyster men glömde det.

Sen kom pappa och han köpte 4 stycken, ett läderarmband, ett armband med flätad koppartråd, ett armband med berlocker på och ett armband med akrylpärlor! Det blir 20 kronor då, sa jag.

Efter 5 minuter kom 2 killar och ville ha varsitt i läder, det blev 10 kronor då. Det var kul att se börsen växa med mynt och sedlar.

De sista armbanden tog jag själv men jag fick iallafall ganska mycket pengar. Jag räknade ihop det till 10+20+5+10= 45 kronor!! Sen gick jag och la mig för jag var jättetrött. Härligt dagsverke som jag kommer att återupprepa snart igen…