Kikar efter nya lampor till kärran

Ljuset börjar visa sig alltmer ju närmre sommaren vi kommer. Nu börjar även värmen tina upp omgivningen, rutan på bilen är inte längre är täckt av frost på morgonkvisten. Att slippa skrapa vindrutorna varje morgon är en välsignelse i sig. Skaffade diodlampor i LED till bilen föregående säsong när hösten gick över till vinter. Diodlampor i LED är kraftiga lampor som kan lysa upp tillvaron starkt när mörkret ligger som en dimma över vägarna.

Söker du bilbelysning är det värt att lägga en stund på att jämföra olika lampor och lysdioder. Med billampor i LED kan du få en kraftfull belysning till flertalet fordon som rullar på vägarna. Se till att anpassa belysningen utefter vilket fordon du kommer installera lamporna på. Var försiktig när du placerar stark belysning på bilen, ha i åtanke att du kan blända mötande fordon om belysningen är för kraftig och samtidigt felriktad.

Att köpa tillbehör till bilen kan vara enklare än du tror. Du behöver inte vara en expert på biltillbehör, besök istället ett proffs eller kika in på hemsidor som säljer produkter för bilar. Själv handlar jag ofta på nätet. Doftgranar, vindrutetorkare, spolarvätska och lampor är vanligaste produkterna som hamnar i min varukorg. Priserna skiljer sig åt mellan olika varumärken, själv har jag valt att hålla mig till en leverantör. Eftersom jag varit kund i över 5 år har jag nu lyckats få lite bättre priser som trogen kund.

Snart är det dags att byta däck på bilen. Mina sommardäck är lite slitna och jag kommer behöva köpa 3 nya däck innan det är dags för däckbyte. Var hittar jag billiga bildäck? Istället för att köpa på nätet har jag valt att låta däckfirman fixa fram nya sommardäck åt mig. Däckfirman har lite rabatt vid sina inköp och jag får ett juste totalpris där det även ingår att de monterar däcken åt mig.