Vårens att-göra lista tas an med glädje

Nu börjar det verkligen att gå fort mot varma härliga dagar. Sommaren står på ingång och det innebär lika mycket förberedelse under våren varje år. Fast på något sätt så gör man det med glädje eftersom man vet att det är en underbar tid som väntar. Sysslor som att kratta i ordning trädgården, lämna in gräsklipparen på service och planera sjösättning av båten står på att-göra listan. Förra året hade vi ett jäkla kämpande med att få upp alla fordon som skulle in på service, på släpet, så då bestämde vi oss för att investera i bra lastramper inför detta år för att underlätta detta moment.

Bra till att kunna frakta fyrhjulingen till och från stugan

En lastramp är ju väldigt bra att ha till så himla mycket. Den fungerar lika bra till att köra upp åkgräsklipparen på släpet som att få upp fyrhjulingen. Just fyrhjulingen tycker vi är så praktiskt och bra att ha med oss när vi åker till stugan över sommaren eftersom den är perfekt att ta till och från stranden. Dessutom kan man ta med sig det lilla släpet som hör till och som man kan packa alla sina strandsaker i så att man slipper bära allting när man tar sig till och från havet.

Att kunna transportera allt på ett enkelt och smidigt rätt

Att investera i en bra lastramp som klarar dessa vikter står alltså ganska högt på vår att-göra lista just nu. Men det ska bli riktigt skönt att kunna transportera allting på ett enkelt och smidigt sätt framöver. Nu längtar vi otroligt mycket efter vår och sommar. Det är inte bara naturen som får nytt liv och blommar ut, vi människor tycker jag upplevs som mycket gladare och piggare i allmänhet under just den tiden på året.