Friluftsjackor för alla typer av väder och ändamål

I höstas valde jag att investera i en riktigt bra friluftsjacka från P4H vilket nu med facit i hand var min bästa investering på länge. Tittar man på P4H friluftsjackor herr så finns det en hel del att välja mellan så det tog ett tag för mig att hitta den ultimata för mitt ändamål. Jag ville ha en jacka som höll mig varm och torr, vilket resulterade i en super snygg skaljacka. Fördelen med en skaljacka är att den är användbar både när det är som kallast och när det inte är riktigt så kallt ute, eftersom den har en lager-på-lager funktion. Sedan är den ju såklart vattentät vilket var ett krav jag hade.

En hel del utomhusvistelse under våren

Nu när jag vet att deras jackor håller riktigt bra standard så har jag faktiskt tänkt att skaffa mig ytterligare en friluftsjacka att ha nu under våren när man är ute och antingen grejar i trädgården eller bär under promenader. Det blir ju en hel del utomhusvistelse när solen äntligen börjar titta fram och värma igen, efter ett halvår av mörker och kyla. Kanske är just våren den allra bästa tiden på året.

Detta bör du tänka på när du skall köpa en friluftsjacka

Viktigt att tänka på när man köper friluftsjackor är att fundera på vilket ändamål man skall ha jackan till. Är det på vintern eller under fiske med tuffare väderförhållanden så kanske det är just en skaljacka som du bör investera i. Skall du ha friluftsjackan till och från jobbet så kanske funktioner inte är det allra viktigaste, utan mer att den är bekväm och snygg. Jag tycker att P4H har ett riktigt bra utbud av både snygga och funktionella friluftsjackor, så ett hett tips är att spana in deras utbud om det är något sådan du är på jakt efter.