Att jobba med skärm dag in och dag ut

Ja, det är vi många som gör. Ständigt sitter man framför en skärm, även när man slutat jobbet också faktiskt. Därför har terminalglasögon blivit något som blir allt vanligare eftersom dem är anpassade efter ditt arbetsavstånd till bildskärmen du tittar på. För till och med enligt arbetsmiljölagen har du som är anställd och arbetar mer än en timma om dagen vid en bildskärm rätt att få synundersökning och terminalglasögon av din arbetsgivare. Glasögonen är med andra ord alltså utprovade efter din situation i arbetet och där dina privata glasögon inte räcker till. Det är med andra ord a och o att använda rätt glasögon vid bildskärm för att få en bra ergonomi!

När, var, hur?

Det går att köpa terminalglasögon lite vart som, terminalglasögon i Göteborg hade jag däremot rekommenderat dig att köpa hos Fredsgatan Optik för bästa service och upplevelse! Men när är det egentligen dags att skaffa då? Jo men man ska vara uppmärksammad på olika symtom som exempelvis ont i nacken eller huvudet. Många upplever även trötthet, svidande ögon eller att det är svårt att hålla koncentrationen. Det allra tydligaste tecknet är väl däremot att man faktiskt inte ser riktigt så skarpt på bildskärmen som man borde.

Att köpa terminalglasögon i Göteborg är enkelt, dessutom får man otroligt bra service på Fredsgatan Optik. Här är det med andra ord gjort för att du ska få dig en bättre syn framöver och att du ska slippa jobbiga symtom som påverkar den vardag. Boka tid för utprovning av glasögonen direkt via deras hemsida eller kontakta butiken så lovar jag att du kommer få en annan upplevelse av att jobba mot skärm framöver. Terminalglasögon är bra för oss alla och inte minst i framtiden eftersom vi lever i en värld av skärmar.