Kondomer online

Tänk vad lätt och bra det har blivit när det går att handla kondomer online istället för att behöva gå till någon affär för att titta ut vad som passar. Jag vet själv när jag var i tonåren och började fundera på det där med kondomer, självklart hade redan mina vänner testat kondomer (sa dom så klart) så jag var den enda (förmodligen i hela världen) som inte hade någon kondom i fickan. För det var där man hade den på min tid, redo att användas. Men jag skulle tippa på att nästan alla kondomer som inhandlades i tonåren fick ligga kvar orörda i fickan till datumet hade gått ut.

Lätt att välja kondomer online

Förr i tiden när du var tvungen att be om ett paket kondomer hos kassörskan så var det alltid lika pinsamt, vilket kan ha bidragit till att många struntade i att köpa kondomer istället. Det var inte så himla lätt för en 15-årig pojkspoling att gå fram och be om kondomer när han kanske inte ens visste vilka märken som fanns. Jag minns att jag stod en lång stund vid sidan, så diskret det gick, och låtsades titta på tidningarna men så fort kassörskan vände bort blicken så spanade jag mot kondomerna som fanns uppradade på en hylla bakom disken. Det var inte helt lätt att se vad som fanns och jag vågade absolut inte fråga. Nu kan vem som helst bara beställa hem kondomer online.

Kondomer med olika funktioner

Det är allt bra stor skillnad mellan att stå och smygspana bakom kassörskan i närbutiken och beställa kondomer över disk med kö bakom dig, till att beställa dina kondomer online i all diskretion och du får dom dessutom på posten så ingen vet att du har köpt kondomer. Nu kan man ta sig tid att läsa om vad de olika kondomerna har för ”funktioner” och storlekar så att du lätt kan beställa en kondom som passar just dig.