Nytt år – nya möjligheter

Ja, nu är det dags igen. Det är snart 2023 och då är det dags att ta tag i den där träningen som man sagt resten av året att man ska göra. Men nu är det dags på riktigt. Därför tänkte jag idag tipsa om lite härliga träningsjackor och detta mer specifikt för herr. Så bry dig inte om att söka på träningsjackor herr utan fortsätt läsa här så ska jag berätta exakt vad du behöver.

Dels så kan det vara bra att tänka på att ha några alternativ när det gäller träningsjackor. För herr kan du hitta superfina på Ruza.se och det är i så fall från flera erkända varumärken. Vissa bra för vissa aktiviteter och andra passar bättre för annat. Jag hade tipsat om att dels köpa en som är helt i vindtätt material. Det blåser en del och kan vara kyligt i början på rundan. Du kan då ta en vindtät jacka som du sedan kan ta av dig om du skulle bli för varm. Jag hade även satsat på att köpa mig en mer dunjacka när det verkligen är kyligt. Det som är toppen med dessa är att du även kan använda dem till vardags och kan känna att du får en lite mer sporty look.

Med eller utan huva?

Ja, träningsjackor med eller utan huva kan vara en vattendelare. Själv gillar jag att ha luva mest för att kunna slänga på sig den om det regnar ute eller blåser. Annars kan det vara underbart att springa utan eller om du kanske gymmar utomhus. Då kan det vara skönt att slippa ha den där bak. Det finns ett otroligt sortiment hos Ruza.se och jag kan inte nog tipsa dig om att besöka deras hemsida för att hitta just din perfekta träningsjacka!